خدمه پرواز بیشتر به سرطان مبتلا می شوند

محققان مدت هاست که می دانند خطر ابتلا به سرطان سینه و ملانوم در خدمه پرواز نسبت به عموم مردم بیشتر است.
اکنون محققان دانشگاه هاروارد آمریکا در این مطالعه جدید که در مجله Environmental Health منتشر شد، متوجه شدند که خدمه پرواز علاوه بر سرطان های سینه و ملانوم بیشتر به سرطان پوست غیرملانوم، سرطان رحم، سرطان دستگاه گوارش، سرطان دهانه رحم و تیروئید مبتلا می شوند.
محققان در این مطالعه بیش از پنج هزار خدمه پرواز را مورد مطالعه قرار دادند و متوجه شدند که خطر ابتلای به سرطان سینه در این افراد بیش از 50 درصد است و خطر ابتلای این افراد به سرطان های معده به بیش از 74 درصد افزایش می یابد.
این مطالعه دلایل افزایش خطر ابتلا به این سرطان ها را در خدمه هواپیما نمی تواند ثابت کند اما محققان قرار گرفتن در معرض اشعه یونیزان (اشعه X و گاما) موجود در قسمت بالایی اتمسفر را به همراه اختلال در خواب و چرخه های غذا از عوامل تاثیر گذار در این افزایش عنوان کردند.
بر اساس نتایج این مطالعه خطر ابتلای خدمه پرواز به سرطان سینه 3.4 درصد، سرطان گردن رحم یک درصد، سرطان دستگاه گوارش 0.47 درصد و سرطان تیروئید 0.67 درصد است اما خطر ابتلا به این سرطان ها در عموم مردم به ترتیب 2.3 درصد، 0.70 درصد، 0.27 درصد و 056 درصد است.
این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال ابتلا به سرطان پوست غیر ملانوم به ازای هر پنج سالی که فرد به عنوان مهماندار هواپیما مشغول به کار است افزایش می یابد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *